Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/libros/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/libros/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/libros/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/libros/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/libros/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/libros/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/libros/public_html/index.php on line 175Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/libros/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/libros/public_html/system/library/currency.php on line 45 Termeni si Conditii
Categorii
 
Stiri & Blog

Termeni si Conditii

Vizitand paginile sau comandand produsele de pe acest website implica acceptarea acestor termeni si conditii. Libros.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezenta forma a termenilor si conditiilor fara vreo notificare prealabila. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii va rugam sa nu folositi website-ul libros.ro.

Libros.ro se face responsabil pentru preluarea comenzilor trimise pe acest website, pregatirea produselor, expedierea produselor. Libros.ro isi rezevra dreptul de a anula o comanda si de a anunta clientul daca in urma unor greseli de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginea produselor, o comanda nu poate fi onorata.

Imaginile, caracteristicile au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Imaginile, caracteristicile si pretul pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Orice tentativa de frauda, tentativa de acces neautorizat va fi raportata autoritatilor competente. Pentru orice conflict, litigiu aparut se incearca rezolvarea pe cale amiabila intre client si libros.ro. In cazul in care nu se reuseste acest lucru, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, competenta revine instantelor de judecata. Libros.ro a fost creat si este administrat de SC BILOXI MEDIA SRL.

Libros.ro respecta caracterul privat si confidential al informatiilor si nu va furniza nici o informatie la terte parti cu exceptia curierului sau a postei. Datele solicitate pentru efectuarea comenzii vor fi folosite numai in scopul in care v-au fost solicitate.

  • Editura Humanitas
  • Editura Curtea Veche
  • Editura Trei
  • Editura ALL
Copyright © Libros.ro 2018